Persondatapolitik for PeopleTools 

Hos PeopleTools ApS er etik, anstændighed og fortrolighed nøgleord. Dette gælder også i vores arbejde med personoplysninger og persondata, hvorfor vi kontinuerligt arbejder på at sikre overholdelse af Persondataforordningen. I den følgende politik kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, til hvilket formål, hvordan vi håndterer dem, og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig.

PeopleTools sælger ingen persondata til tredjepart.

Identifikation og oplysninger

PeopleTools ApS er den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er:

PeopleTools ApS

Vestergade 14

8660 Skanderborg

CVR nr. 31 87 16 89

Tlf. +45 70 27 72 70

Mail: info@peopletools.dk

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt der er oplysninger i politikken, du har spørgsmål eller kommentarer til.

 

Når PeopleTools ApS stiller online test- og vurderingsværktøjer til rådighed for kunder, samt ved levering af konsulentydelser, hvor vi alene håndterer data på vegne af kunden, er PeopleTools ApS leverandør og agerer som databehandler. I disse tilfælde indgås en skriftlig databehandleraftale, hvoraf kundens instruks fremgår. Herefter vil PeopleTools ApS kun behandle kundens data i overensstemmelse med denne aftale.

Besøgende på www.peopletools.dk

Når du besøger www.peopletools.dk, indsamler og behandler vi oplysninger. Mængden og typen af information samt formålet afhænger af hvilken funktion på hjemmesiden, du benytter.

Vi gør brug af cookies på hjemmesiden til at måle trafik og blive klogere på, hvordan du som besøgende bruger hjemmesiden. Samtidig bruges vi cookies til at udvikle og forbedre siden, ligesom de benyttes til at målrette annoncering. En cookie er en tekstfil, der lagres på din enhed, så den genkendes fra gang til gang. Cookies kan indeholde tekst og tal, hvorfor der ingen personlige oplysninger er gemt i en cookie.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Du kan slette cookies eller helt afvise dem

Tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig PeopleTools’ nyhedsbrev, sker dette på baggrund af en aktiv handling fra din side. Dette sker igennem en formular, du udfylder med dine personoplysninger. Vi opbevarer og anvender dine persondata, indtil du måtte framelde dig nyhedsbrevet igen. Dette kan du gøre ved at klikke ”Afmeld Nyhedsbrev” eller kontakte PeopleTools ApS.

Tilmeldingsformularen indeholder udelukkende persondata, der skal bruges til udsendelse af e-mail: fornavn og e-mailadresse. Disse persondata bruges med det formål at fremsende nyhedsbrev med inspiration til HR-arbejde, psykologi, rekruttering, produkter, nyheder og andre relevante informationer, som du har bekræftet, du ønsker at modtage. Derfor indsamles der ingen Personfølsomme data, når du tilmelder dig PeopleTools’ nyhedsbrev.

Dine rettigheder

Du har efter Persondataforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger.

  • Indsigt: Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dette gøres ved at kontakte PeopleTools ApS og anmode om indsigt i personoplysninger.
  • Berigtigelse og sletning: Du har ret til at anmode om korrektion, supplerende behandling, sletning eller blokering af de personoplysninger, vi behandler om dig.
  • Begrænsning af behandling: Under særlige omstændigheder har du ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
  • Indsigelse: Du har ret til at bede PeopleTools ApS om ikke at behandle dine personlige oplysninger i de tilfælde, hvor dette er baseret på artikel 6, stk. 1 (f) (legitim adresse).
  • Dataportabilitet: Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Klage: Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, PeopleTools ApS behandler dine personoplysninger.

Sikkerhed

I PeopleTools ApS behandler vi dine personoplysninger ud fra en IT Sikkerhedspolitik. Det er kun et begrænset antal personer, der har adgang til persondata.