PeopleTools – mere end 25 års erfaring inden for arbejdet med og udviklingen af erhvervspsykologiske personprofiler

PeopleTools er navnet på vores 6 erhvervspsykologiske profilværktøjer, der er specielt udviklet til brug i en skandinavisk erhvervskultur. Med profilerne sikres det, at rekrutteringer samt leder-, specialist- og teamudvikling afvikles struktureret, præcist og nuanceret gennem et fælles sprog omkring personlig adfærd.

Vi tilbyder:

  • Konsulentbistand med afsæt i vores profiler. Vi bistår bl.a. med rekruttering, lederudvikling og teamudvikling.
  • Hjælp til implementering af anvendelsen af PeopleTools’ profiler i jeres virksomhed.
  • Certificering i brugen af vores profiler.

PeopleTools er medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering. Vi har tilsluttet os de etiske principper, der er udgivet på Dansk Psykologisk Forlag: “Retningslinjer for brug af test i erhvervslivet“. Du kan læse mere om vores etiske retningslinjer her.

PeopleTools er ligeledes Humanostics Associate Partner og forhandler det kognitive testværktøj PLI. Du kan læse mere om Humanostics her.

PeopleTools’ udvikling

1980’erne: Kaalbye – Ledelse, Organisation og Samarbejde starter udviklingen af et danskbaseret personvurderingsværktøj, som bliver grundstenen til det, PeopleTools er i dag.

1990’erne: Lars Kolind og Vibeke Riemer overtager gradvist arbejdet med profilværktøjet. Personprofilen får følgeskab af Samarbejdsprofilen og Lederprofilen(360º).

2013: PeopleTools overgår til konsulentfirmaet Mindbiz. Værktøjerne får følgeskab af Sælgerprofilen, 2nd Opinion samt HR-spillene PeopleQuest og PeopleTwist.

2020: Lancering af den nye personprofil – PeopleTools Big 6