Martin Riiser

Martin er seniorkonsulent ved People Tools.

Han er oprindeligt uddannet som officer i hæren, og har været knap 10 år i forsvaret. Efterfølgende har Martin arbejdet i erhvervslivet som konsulent med fokus på ledelse og projektledelse. Han har også været strategi- og projektchef i en mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed. Martin har udover sin uddannelse fra forsvaret videreuddannet sig med en MBA indenfor strategic management, en diplomuddannelse i projektledelse, samt forskellige certificeringer inden for personprofiler og projektledelse.

Martin bruger meget af sin tid sammen kunderne, hvor han gennem en udviklings og helhedsorienteret tilgang er optaget af, at tingene lykkes for medarbejdere og ledere på alle niveauer. Arbejdet med kunderne sker gennem sparring, undervisning og rådgivning, både på individuelt og på gruppeniveau for bl.a. ledere, direktioner m.m.

I sin fritid er Martin sammen med sin familie, og desuden meget aktiv med bl.a. tennis og lange gåture med sin hund. Martin er altid i gang med at læse en ny bog og er optaget af god musik.