Tilmelding til PeopleTools’ certificeringer

Her på siden kan du uforpligtende tilmelde dig vores certificering eller seminarer. Vi kontakter dig herefter for at aftale nærmere i forhold til de praktiske aspekter.

For at opretholde en høj kvalitet gennemføres vores certificeringer med små hold, og undervisningen er meget intensiv. Under certificeringen indgår deltagernes egne profiler i forbindelse med træning i tolkning og tilbagemelding

PeopleTools er medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering (VPP). Vi har tilsluttet os de etiske principper, der er udgivet på Dansk Psykologisk Forlag: “Retningslinjer for brug af test i erhvervslivet“. Du kan læse mere om vores etik her.

Tilmelding til certificering og erfa-gruppe

Ved certificeringer, ERFA-møder og andre brugeraktiviteter

Brugerseminar i Samarbejdsprofilen – teamudvikling med fokus på personlige styrker, svagheder og potentialer

På seminaret arbejder vi ud fra blandt andet teori og cases med anvendelsen af samarbejdsprofilen til udvikling i grupper og teams – herunder samarbejdsrelationer, potentielle konflikter og innovation i teams.

Du bliver klædt på til at forberede og tolke teamprofiler og analysere, hvordan denne viden anvendes i teams. Du kommer også til at arbejde med forskellige læringsniveauer i teams, samt hvilke procesmæssige hensyn og forskelle, der ligger som mulige forhindringer for læring.

Efter kurset vil du kunne:

  • Arbejde med styrker, svagheder og udviklingsmuligheder i teams
  • Facilitere processer der forbedrer gruppens samarbejde og resultatskabelse
  • Øge synergien af at være et hold
  • Fastslå hvorfor potentielle konflikter kan opstå i teamet
  • Gøre teamet opmærksom på egen og andres adfærd, præferencer og mønstre i deres personlighed

Brugerseminar i Lederprofilen – når du skal afdække ressourcer, kompetencer og udviklingsområder hos dine ledere

Seminaret henvender sig til dig, som ønsker at anvende PeopleTools lederprofil, der er et værktøj til 360° evaluering, i bl.a. lederudvikling og talentudvikling. Som en overbygning til Personprofilen kommer du til at træne forberedelse og tolkning samt overlevering af PeopleTools Lederprofil. Du kommer til at arbejde med lederudvikling ud fra et etisk, strategisk, taktisk og et operationelt niveau. Herunder afklaring og prioritering af de vigtigste udviklingsområder, samt medarbejderinddragelse.

Efter kurset vil du kunne:

  • Afdække lederens ressourcer og virkemidler
  • Facilitere lederudviklingsprocesser med fokus på kompetenceudvikling
  • Give lederen mulighed for at forstå og arbejde med sin lederadfærd ud fra relevante interessenters vurdering.
Kan vi hjælpe dig videre?

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os på 70277270 for en uforpligtende snak om, hvordan brugen af profilerne kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.