Vitrolife øger træfsikkerheden i rekrutteringer med PeopleTools’ værktøjer

Læs mere om, hvordan Vitrolife anvender PeopleTools’ Personprofil til rekruttering og har mindsket risikoen for fejlrekruttering.

 

Udfordring

vitrolifeVitrolife producerer og sælger fertilitetsprodukter til både private og offentlige fertilitetsklinikker og er siden grundlæggelsen i 1994 blevet en af de markedsførende i IVF-feltet (in vitro fertilisation). Dét at producere udstyr til fertilitetsbehandling stiller store krav til producentens kvalitet, kontrol, produktionsmiljø, processer osv. Og her er Vitrolife af den holdning, at kvalitet starter indefra: hos deres medarbejdere.

Denne tilgang afspejles også i medarbejderstaben i Vitrolifes danske afdeling: 80 medarbejdere med en stor diversitet på mange forskellige, især naturvidenskabelige uddannelser, på tværs af afdelingen. Dette betyder, at der fagligt ikke er mange dubletter, og flere af medarbejderne er de eneste inde for deres felt, hvilket stiller store krav til deres samarbejdsevner. For at sikre at kandidaten passer ind i teamet både fagligt og personligt, har Vitrolife de sidste 6 år brugt PeopleTools’ Personprofil som et led i deres rekruttering.

I ansættelsesforløbet bruges Personprofilen til at sikre en mere dybdegående viden om kandidaten og dennes personlighed, der ikke kan fornemmes ud fra en ansøgning eller cv. For personligheden er til en vis grad afgørende for, om kandidaten passer til jobbet hos Vitrolife: hvor færdigheder langt hen ad vejen kan læres, kan personligheden ikke ændres på.

 

Resultat

Resultatet for Vitrolife har været, at de har øget træfsikkerheden i deres rekruttering ved brug af PeopleTools Personprofil.

Den objektivitet, som testen bidrager med, gør det lettere at vælge den rigtige kandidat til jobbet. Så i stedet for, at man forelsker sig i den person, som er bedst til at sælge sig selv, bliver de med profilen bedre i stand til at træde et skridt tilbage og kigge på helheden.

Alt i alt har de med PeopleTools Personprofil styrket deres rekrutteringsproces, reduceret antallet af fejlrekrutteringer og korte ansættelser og skabt mere sikkerhed i den endelige ansættelses-beslutning.

Vil du vide mere?

Vil du læse mere om, hvordan Vitrolife anvender PeopleTools’ Personprofil i deres rekrutteringsproces og onboarding forløb, kan du blive meget klogere med artiklen ”Med Personprofilens objektivitet er det lettere at vælge den rigtige kandidat”.

vitrolife rekruttering

Vil du også opleve værdien af vores værktøjer?