PeopleTools’ webinarer

Herunder finder du en oversigt over vores tilgængelige webinarer.

personlighed

Webinar: Big Five + den 6. faktor i vores personlighed

Ofte bruges teorien om Big Five i personlighedstestning (fem dimensioner), men forskere har fundet en sjette dimension: Ærlighed-Ydmyghed. På dette webinar får du indsigt i denne 6. dimension, hvordan den kommer til udtryk og hvorfor du bør være opmærksom på den i f.eks. rekrutteringssammenhænge.

kognitive test

Webinar: IQ test, kognitive evner og rekruttering

IQ-test er efterhånden en normal del af de fleste rekrutteringsforløb. På dette webinar får du indsigt i hvad IQ og kognitive evner er, hvorfor og hvornår du bør anvende test, samt etikken bag.

video møder

Webinar: Skab tillid virtuelle møder

Videomøder er kommet for at blive – på godt og ondt! På dette webinar får du indsigt i hvordan du skaber gode og tillidsfulde virtuelle samtaler, samt faciliterer svære samtaler professionelt.

Webinaroptagelse: Medarbejderfastholdelse

Arbejder du med rekruttering, HR og/eller ledelse? Så ved du, hvor vigtigt et emne medarbejderfastholdelse er. På dette webinar får du indsigt i, hvorfor I bør fokusere på medarbejderfastholdelse og hvordan

Webinaroptagelse: Onboarding

Tiden fra kontraktunderskrivelse til medarbejderen har haft sine første 90 dage, er afgørende for, om medarbejderen stadig er i virksomheden om et år. Eller om man skal i gang med en ny rekrutteringsproces. Derfor er onboarding måske den vigtigste tid i en ny medarbejders ansættelse. På dette webinar sætter vi spot på, hvordan du planlægger et onboarding-forløb og også bringer viden om kandidaten i spil.

Skal vi hjælpe din virksomhed i gang?